Spanci Andrada Oana, absolventă a Liceului Teoretic Carei, a reuşit performanţa de a obţine cea mai mare medie la examenele de Bacalaureat din tot judeţul Satu Mare. După cum am mai anunţat, Spanci Andrada Oana a obţinut media 9.98. În cursul zilei de azi, tânăra careiancă a depus contestație la nota de 9,95 obținută la proba obligatorie a profilului, cea de matematică.

spanci andrada

Careianca Spanci Andrada Oana este nemulțumită de nota 9.98 obținută la proba scrisă de matematică. În urma contestației depuse, vrea să obțină nota 10, lucru care i-ar asigura media 10 la examenele de Bacalaureat.

De altfel, în cursul zilei de ieri, Spanci Andrada Oana a declarat pentru Opinie de Carei că se aștepta la nota 10, dar s-a simțit mulţumită şi de acest rezultat. Se pare că s-a răzgândit și a depus contestație.

Spanci Andrada Oana, absolventă a Liceului Teoretic Carei, profilul matematică- informatică, a obţinut nota 10 la Limba şi literatura română, nota 9.95 la disciplina obligatorie a profilului – scris, respectiv nota 10 la disciplina la alegere- scris.