Astăzi, 11 iulie 2016, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, a avut loc depunerea jurământului de credinţă de către cei 48 agenţi de poliţie încadraţi din sursă externă, informează IPJ Satu Mare.


La această festivitate au participat comisar şef de poliţie Vlad Florentin, desemnat şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, comisar şef de poliţie Sugac Emilian, împuternicit adjunct al sefului IPJ, comisar şef de poliţie Vescan Camelia, şeful Serviciului Resurse Umane, precum şi şefi de servicii şi secţii rurale din cadrul inspectoratului. Din partea Instituţiei Prefectului a fost prezent subprefectul Altfatter Tamas
Evenimentul a început cu intonarea imnului naţional al României urmat de depunerea jurământului de credinţă de către agenţii de poliţie.
Domnul comisar şef de poliţie Vlad Florentin a dat citire mesajului inspectorului general al Poliţiei Române, urându-le, în numele său personal, multă putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii în frumoasă profesie pe care şi-au ales-o.
De asemenea, cei prezenţi au adresat cuvinte de felicitare pentru noii poliţişti, urându-le să se bucure de linişte şi de încredere, de roadele muncii lor, dar şi de sentimentul de siguranţă pe care îl vor vedea în ochii semenilor.