La data de 9 iulie 2016, ora 18.40, pe strada Stefan cel Mare din oraşul Tășnad, conducătorul auto M. G., de 49 ani, din Cluj Napoca, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen, condus de S. C., de 20 ani , din comuna Nimigea, sat Mocod, județul Bistrița Năsăud.

Etilotest

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 17 ani, pasager în autoturismul marca Volkswagen. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aer expirat în cazul lui M. G., iar în cazul lui S.C. rezultatul fiind negativ. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi vătămare corporală din culpă.