Salonul de artă fotografică „VASILE VÉNIG LÁSZLÓ”, la a III-a ediţie

Salonul de artă fotografică Vasile Vénig László a ajuns la cea de-a treia ediţie. Anul trecut, salonul a fost organizat sub patronajul Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFRO). În acest an, manifestarea a căpătat un caracter internaţional, fiind organizată sub patronajul Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Fotografi (FIAP), se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei de Cultură Carei.

fotoclub
Ultimul eveniment fotografic de o asemenea amploare a avut loc la Carei înainte de 1989, când Fotoclubul 9 Mai Carei a organizat o expoziţie internaţională sub denumirea de InterClub.
În ultima perioadă, Fotoclubul Vasile Vénig László a devenit unul dintre principalele mijloace de promovare a Careiului, după castelul Karolyi. Datorită muncii asidue a membrilor săi, Fotoclubul Vasile Vénig László a devenit un adevărat brand, recunoscut pe plan naţional şi internaţional.
La ediţia din acest an a Salonului de artă fotografică Vasile Vénig László se pot înscrie artişti fotografi din întreaga lume. Fotografiile vor fi evaluate de un juriu format din artişti fotografi din ţară şi străinătate, recunoscuţi pe plan mondial.
Formularele de înscriere în concurs, disponibile în trei limbi, pot fi descărcate de pe pagina visitcarei.ro sau de pe site-ul FIAP.
RO: http://www.visitcarei.ro/index.php/home-ro/88-salonului-de-arta-fotografica-vasile-venig-laszlo-editia-a-iii-a
HU: http://www.visitcarei.ro/index.php/hu/fooldal/66-magyar/ajanlat/200-iii-vasile-venig-laszlo-fotopalyazat
ENG : http://www.visitcarei.ro/index.php/en/home/340-vasile-venig-laszlo-artistic-photography-salon-3rd-edition


Lasă un răspuns