În perioada 26 iunie- 1 iulie, sportivii Asociaţiei C.S. Sakura Carei au participat la un stagiu de pregătire în staţiunea Jupiter. Stagiul de pregătire a fost organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale, departamentul SKDUN, iar antrenamentele au fost conduse de Shihan Aurel Pătru, maestru karate 7 dan. Pe malul Mării Negre s-au antrenat zilnic mai mult de 90 karateka din toate părţile ţării. Pe lângă antrenamente, participanţii au avut timp suficient pentru plajă, baie şi distracţie.


Pentru Knecht Vivien, Mateş Şerban, Medvei Edvin şi Engber Ingrid acest stagiu a fost deosebit de important. Cei patru karateka au dat examen de grad. Comisia de examinare condusă de Aurel Pătru a decis că aceşti sportivi sunt pregătiţi pentru a urca o nouă treaptă. Knecht Vivien, Mateş Şerban, Medvei Edvin au obţinut gradul de 1 dan (centura neagră), iar instructoarea clubului careian, Engber Ingrid, a obtinut gradul de 2 dan. Cei patru sportivi au fost pregătiţi pentru examen de Gheorghe Dărăban, maestru 5 dan, antrenorul principal al Asociaţiei C.S. Sakura Carei.
“Sportivii de la C.S. Sakura continuă antrenamentele neîntrerupt şi în luna iulie, iar în perioada de 31 iulie- 6 august vor participa la stagiul Karate Summer Camp, organizat la ştrandul Carei de către Karate Do B.F.K.S Carei. În luna august va urma o vacanţă scurtă, după care se reiau în forţă antrenamentele, pentru că în septembrie începe sezonul competiţional, iar în 7-9 octombrie va avea loc în Burgas (Bulgaria) Campionatul Mondial Karate Shotokan SKDUN, unde mai mulţi sportivi din cadrul C.S. Sakura Carei, selectionaţi de către Shihan Aurel Pătru, vor face parte din Lotul Naţional al României. Mulţumim firmelor careiene I.I. Evert Zoltan (restaurantul Wasabi), Resch S.R.L şi Assist-Trend Şerveţele S.R.L. pentru ajutorul financiar acordat asociaţiei noastre şi, totodată, le mulţumim părinţilor sportivilor pentru ajutorul acordat”, a declarat instructorul Engber Ingrid .