În data de 25.06.2016, în jurul orelor 20.32, polițiștii rutieri tășnădeni au fost solicitați să întervină la un eveniment produs pe strada Înfrățirii din orașul Tășnad. Din primele cercetări la fața locului polițiștii au stabilit faptul că T.Cristian, de 33 ani, din Tășnad, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit carosabilul în partea stânga a direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

accident

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constatat faptul că T.Cristian avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, căruia i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.
S-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumuri publice a unui vehicul de către o persoană a cărei exercitare a acestui drept i-a fost suspendat.