Liberalii au încercat să-i ducă de nas pe careieni, susţinând că au o echipă competentă de candidaţi la Consiliul Local Carei. Din păcate pentru ei, realitatea demosntrează că a fost vorba de o minciună. O dovedeşte fosta candidată Ghizela Lăcrimioara Sucală, ocupanta locului al treilea pe lista PNL la Consiliul Local Carei. La concursul susţinut pentru ocuparea funcţiei de contabil şef al Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, liberala Lăcrimioara Sucală a obţinut un merituos 4.30. Asta da competenţă profesională!

13332930_1102674679774618_5291460437370739198_n

Potrivit descrierii postate pe site-ul PNL Carei, care a fost distribuită de preşedintele Ilie Ciută celor 300 şi câţiva de prieteni de pe profilul său de Facebook, Ghizela Lăcrimioara Sucală, candidatul liberal din gară, este o persoană extrem de pregătită în domeniul economic. „Am urmat studiile Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad la Facultatea de științe economice cu durata de 4 ani.Ca și completare la studiile anterioare am urmat cursuri postuniversitare de masterat în domeniul științelor economice la aceeași universitate. Sunt de profesie economist și îmi desfășor activitatea în cadrul companiei C.N. C.F.R. S.A. „, scrie Ghizela Lăcrimioara Sucală în propria-i prezentare.
Spre ghinionul ei şi a liberalilor careieni grupaţi în jurul lui Ilie Ciută, realitatea a demonstrat că pregătirea profesională cu care se laudă Ghizela Lăcrimioara Sucală poate fi pusă oricând la îndoială. Fostul candidat de pe locul al treilea pe lista PNL la Consiliul Local a participat săptămâna trecută la concursul pentru ocuparea funcţiei de contabil şef la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu din Carei. Ghizela Lăcrimioară Sucală şi-a demonstrat din plin pregătirea profesională, obţinând nota 4.30. Asta în condiţiile în care un punct era din oficiu. Astfel, un alt membru al echipei lui Ilie Ciută şi-a demonstrat valoarea şi pregătirea. Orice alte comentarii sunt de prisos.