Zilele Careiene nu vor fi organizate nici în acest an. Centrul municipiului a fost cruţat din nou de bâlciul, scandalul şi mizeria de rigoare. La fel ca şi în anii precedenţi, Direcţia de Cultură şi Turism va organiza tradiţionalul Festival Medieval, care va fi urmat de o serie de manifestări culturale în cadrul Festivalului AugustFest.

festival-medieval-Carei

“La fel ca şi în anii trecuţi, vom organiza în perioada 30-31 iulie o nouă ediţie a Festivalului Medieval, care se va desfăşura în parcul dendrologic. Festivalul va fi precedat de Caravana TIFF, care va poposi în Carei la mijlocul lunii iulie”, a declarat pentru portalul Opinie de Carei Bogdan Georgescu, directorul Direcţiei de Cultură şi Turism Carei.
“De asemenea, vom organiza în prima parte a lunii august, conform tradiţiei, cea de-a noua ediţie a Festivalului AugustFest. Timp de opt zile, în fiecare seară, careienii și toți cei care vor vizita orașul vor avea ocazia să se relaxeze și să se distreze la evenimentele care vor avea loc în cadrul Festivalului Agustfest. Pe toată durata festivalului vor avea loc evenimente tematice, astfel încât publicul de toate vârstele și gusturile să poată avea parte de cele mai variate tipuri de spectacole sau activități, de la spectacole de muzică ușoară, muzică retro, muzică de fanfară, jazz, dixieland și muzică de petrecere, demonstrații de dans modern, competiții sportive și expoziții de artă fotografică”, a adăugat directorul Direcţiei de Cultură şi Turism Carei, Bogdan Georgescu.