Un bărbat, în vârstă de 31 ani, din Carei, pe care poliţiştii îi bănuiesc de comiterea unui furt din locuință, a fost identificat și prins ieri de către poliţiştii Secției Rurale Carei, în colaborare cu judiciariștii poliției municipale. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, informează IPJ Satu Mare.

minor-furt

Concret, un bărbat de 58 de ani, din Căpleni, a sesizat poliția din Carei despre faptul că în data de 13.06.2016 a constatat dispariția bijuteriilor dintr-o casetă pe care o păstra într-una din camerele locuinței.
Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Secției Rurale Carei, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale de la Poliția Municipiului Carei, rezultă că bănuitul T.M. de 31ani din Carei, ar fi pătruns în ziua de 11.06.2016 în locuința părții vătămate, profitând de faptul că nu era nimeni acasă, iar ușile închise, dar neasigurate și dintr-o casetă de bijuterii ar fi sustras 5 inele din material prețios.
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70% și restituit părții vătămate.
Activităţile de documentare şi investigare continuă pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a comis infracțiunea, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.