În data de 14.06.2016, orele 23.30, patrula de ordine și siguranță publică a Secției Rurale Satu Mare, s-a sesizat despre producerea unui scandal între mai multe persoane pe terasa unui bar din Odoreu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

bataie

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, între patru tineri din Odoreu a izbucnit un conflict. În acest context, N.F. de 19 ani a fost lovit cu pumnul în zona feței de către E.S. de 23 de ani.
În sprijinul fiecăruia dintre cei implicați au intervenit alți doi tineri care s-au încăierat agresându-se reciproc, până când L.B de 33 de ani l-a lovit cu un scaun în cap pe C.A de 22 de ani.
La fața locului a fost solicitată și intervenția Ambulanței, în urma căreia lui N.F. i-a fost acordat prim ajutor la fața locului, iar C.A. a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au intervenit aplanând conflictul, urmând să continue cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.