Neavând pe cine să mai promoveze, Buletin de Carei a trecut la vrăjitoare. „Clarvăzătoarea Natalia vine în ajutorul dvs. pentru a vă rezolva problemele sufleteşti”, scrie în reclama postată pe site-ul portalului, care se doreşte a fi cel mai serios portal de ştiri din Carei. Oare clarvăzătoarea Natalia a prevăzut rezultatele alegerilor locale din Carei la scrutinul din 5 iunie 2016? Ce farmece sau blesteme a legat la adresa contracandidatului care l-a învins fără drept de apel pe soţul proprietarei acestui portal?

vrajitoare1

Deşi se pretinde drept „versiunea online a unui săptămânal local de informaţii şi divertisment”, Buletin de Carei a ajuns să facă reclamă unei clarvăzătoare, mai bine zis o vrăjitoare. Nu ştim dacă pentru bani sau contra unor servicii. Clarvăzătoarea Natalia se pricepe la: „cununiile legate, dureri în corp, dezlegări de farmece, blesteme şi multe altele”. Potrivit unui text în care virgula tronează între subiect şi predicat, alături de un dezacord stânjenitor, clarvăzătoarea Natalia oferă servicii şi prin telefon: „Persoanele care nu pot ajunge personal la tămăduitoarea Natalia, pot fi ajutaţi şi prin telefon pe baza datelor personale şi a numelui de botez”.

vrajitoare2
Bine a mai ajuns şi presa asta liberală şi extrem de locală, promovând înşelătoria cu vrăjitoria în schimbul a câţiva lei. Nici nu s-au terminat bine atacurile şi scandalurile, că au început farmecele şi blestemele. Poftiţi careienilor la citit şi la vrăjitoare!