Candidaţii UDMR, PSD şi ALDE, alături de staff-urile de campanie, s-au regrupat la sediile partidelor pentru a începe numărătorile paralele. Candidaţii au fost rezervaţi în declaraţii cu privire la rezultatul voturilor, însă au remarcat cu toţii prezenţa slabă a careienilor la vot. Reproducem declaraţiile candidaţilor Eugen Kovacs, Ioan Oneţ şi Pinter Jozsef.

udmr

Eugen Kovacs (UDMR): “Le mulţumesc tuturor careienilor care s-au prezentat la vot. Sper că majoritatea voturilor exprimate de locuitorii municipiului Carei mă va împuternici să-mi pot continua munca începută, alături de echipa mea”.

psd
Ioan Oneţ (PSD): “A fost cea mai slabă prezenţă din ultimii 12 ani. Aşteptăm rezultatele numărătorii paralele. Aşteptăm să aflăm rezultatele muncii noastre din campanie şi nu numai. PSD mulţumeşte tuturor careienilor care s-au prezentat la vot, indiferent de opţiunea electorală exprimată”.

alde
Pinter Jozsef (ALDE): “A fost o prezenţă slabă la vot. Îmi pare rău de faptul că locuitorii Careiului n-au înţeles importanţa acestui moment, care se va repeta doar peste patru ani. Le mulţumi careienilor care au ieşit la vot. Ceilalţi probabil că au avut motive serioase să nu se prezinte la urne”.