Interviu cu Ioan Oneţ, candidatul PSD la funcţia de primar al Careiului

ionut onet primar
Reporter: – Cine a găsit sloganul de campanie „Pentru un viitor CARE-I mai bun”?
Ioan Oneţ: – Sloganul l-am găsit împreună cu staff-ul de campanie, dar ideea de concept a pornit de la mine şi am dorit să apară cele două cuvinte: „viitor” şi „CAREI”.
Reporter: – Care este mesajul pe care vreţi să-l transmiteţi careienilor prin intermediul lui?
Ioan Oneţ: – Sloganul are la bază două cuvinte cheie: viitor, deoarece mă reprezintă ca şi tânăr, şi CARE-I, care are o dublă semnificaţie într-un context diferit. Mesajul este unul cât se poate de concret: să credem în tineri şi într-un viitor mai bun pentru toţi locuitorii municicpiului CAREI.
Reporter: – De ce consideraţi că locuitorii Careiului ar trebui să voteze candidaţii PSD la Primărie şi la Consiliul Local?
Ioan Oneţ: – Sunt tânăr şi cred că acesta este un avantaj, pentru ca am puterea şi forţa să muncesc, să vin cu idei noi, bazate pe o gândire corectă şi realistă, împreună cu echipa mea, colegii mei din PSD, care are au o largă experienţă în domeniile în care activează. Întotdeauna am avut un principiu în viata şi anume de a îmbina puterea tinerilor cu exprienţa celor mai în vârstă, iar acest lucru duce la progres.
Reporter: – Cum au recepţionat careienii programul electoral al candidaţilor PSD?
Ioan Oneţ: – Programul meu electoral a fost conceput după ce am discutat cu cetăţenii, am ascultat care sunt opiniile si părererile lor legat de ce am putea îmbunătăţi în oraş, deci careienii văd în programul meu electoral rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

A consemnat Szasz Lorand