Sportivii de la Sakura Carei au dominat concursul X. MITSUYA-KAI Hungary

Sâmbăta, 28 mai 2016, la Mátészalka, Ungaria, a avut loc concursul internațional X. MITSUYA-KAI Hungary, la care au participat mai mult de 100 de sportivi de la zece cluburi. Asociația CS Sakura Carei a fost reprezentată de Farkas Bence, Márkus Csongor, Varga Chris, Varga Ianis, Csizmár Nándor, Sepler Márk, Vass Christopher, Molnar Patric. Sportivi au fost conduși de antrenoarea lor, Engber Ingrid, si s-au întors acasă cu rezultate remarcabile: patru medalii de aur, patru medalii de argint şi patru medalii de bronz.


Au obţinut medalii de aur sportivii:
Markus Csongor- kata 8 ani (secția Căpleni);
Varga Chris- kata 9 ani;
Vass Christopher kata 11-12 ani;
Varga Chris- kumite 9 ani.
Au obţinut medalii de argint sportivii:
Márkus Csongor- kumite 8 ani (secția Căpleni);
Csizmár Nándor- kumite 9 ani (secţia Căpleni);
Sepler Márk- kata 10 ani (secţia Căpleni).
Vass Christopher kumite 10-11 ani
Au obţinut medalii de bronz sportivii:
Farkas Bence- kata 7 ani;
Farkas Bence- kumite 7 ani;
Csizmár Nándor- kata 9 ani (secţia Căpleni);
Varga Ianis- kata 9 ani.
Molnar Patric a participat la categoria de 13-14 ani, la kata şi la kumite, dar nu a reușit, din păcate, să cucerească un loc pe podium.
„Cu acest concurs s-a încheiat sezonul competitiv din primăvară, dar antrenamentele continuă neîntrerupt, fiindcă acum se fac antrenamentele de bază pentru competiţiile din sezonul de toamnă-iarnă. În aceasta vară avem în plan şi doua stagii de pregătire, unul la malul Mării Negre, în staţiunea Jupiter, şi unul la ştrandul din Carei. Cu mare bucurie acceptăm orice ajutor din partea firmelor din Carei şi împrejurimi pentru a putea asigura participarea la aceste stagii a elevilor noștri talentaţi, dar cu situaţie materială mai modestă. Pe cei care vor să ne cunoască mai bine îi așteptăm la antrenamentele noastre în Carei şi Căpleni, iar în data de 1 iunie vom prezenta o demonstrație la manifestările de Ziua Copiilor, organizate de Free Wolves Spirit Carei”, se arată în comunicatul de presă transmis redacţiei Opinie de Carei de antrenorul SC Sakura Carei, Engber Ingrid.


Lasă un răspuns