O tânără în vârstă de 19 ani, din oraşul Tăşnad, a fost prinsă în municipiul Satu Mare conducând fără să deţină permis. Tânăra a fost oprită de poliţiştii rutieri în cadrul unui control de rutină, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

girofar

În data de 26.05.2016, ora 07:00, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare, au oprit în trafic pe strada Bujorului din Satu Mare, un autoturism condus de o tânără de 19 ani din orașul Tășnad. La controlul efectuat, s-a constatat că cea de la volan nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză s-a întocmit un dosar penal, în care tânăra este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat în cursul zilei de ieri 178 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de 19 655 lei.
Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere pentru abateri ca depășirea limitei legale de viteză, efectuarea de manevre neregulamentare de depășire și consum de alcool la volan.