Nerespectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice de către participanţii la trafic a făcut victime şi în cursul zilei de duminică, 22 mai 2016. Un accident soldat cu rănirea gravă a unei femei a avut loc în apropierea localităţii Turulung, iar un copil de 11 ani a fost accidentat uşor în Turţ, informează IPJ Satu Mare.

ambulanta-accident
În data de 22.05.2016, orele 06.50, pe DN 1C, în afara comunei Turulung, L.D., în vârstă de 47 ani, din Săcele, judeţul Braşov, conducând o autoutilitară proprietate privată, pe fondul efectuării unui viraj la stânga fără o asigurare corespunzătoare, a intrat in coliziune cu un alt autoturism, care efectua în acel moment manevra de depăşire a autoutilitarei şi care era condus de F.S., în vârstă de 62 ani, din Satu Mare.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a şoferului autoturismului, dar şi rănirea gravă a unei femei de 61 ani, pasageră în autoturism.
Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, care a indicat rezultat negativ pentru şoferul autoutilitarei şi 0,31 mg/l acool pur în aerul expirat, pentru cel al autoturismului. Se efectuează în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Tot în cursul zilei de duminică, 22 mai 2016, la ora 18:15, în Piaţa Eroii Revoluţiei din comuna Turţ, conducătorul auto C.S., în vârstă de 22 ani, din Turţ, conducând un autoturism proprietate privată, l-a accidentat uşor pe minorul L.T., de 11 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, a efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.