Artista Smaranda Milu Nemethi va expune din nou la Carei. Vernisajul expoziţiei de pictură intitulată “Lucruri Mărunte” va avea loc în data de 19 iunie 2016, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

smaranda
“Alături de Direcţia pentru Cultură a municipiului Carei şi Restaurantul La Boheme, vă invit la deschiderea expoziţiei mele de pictură intitulată: Lucruri Mărunte, care va avea loc pe data de 19 Iunie, la ora 19:00, la restaurantul La Boheme, din strada 1 Decembrie 1918, nr. 24. Colecţia cuprinde un număr de 50 de picturi în ulei, din care 40 vor fi expuse în incinta restaurantului. Expoziţia este cu vânzare şi va fi deschisă publicului în perioada 19 Iunie-19 Iulie, conform orelor de activitate ale restaurantului La Boheme. Vă aştept cu multa emoţie!”, scrie Smaranda Milu Nemethi pe Facebook.
Smaranda Milu Nemethi este născută la Carei în 16 iulie 1981. A studiat la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare, Universitatea de Arte Plastice şi Design şi la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca. Este o iubitoare de artă şi o pictoriţă apreciată, cu expoziţii la Cluj şi Bucureşti, printre altele, implicată şi în creaţia de publicitate.