În localitatea Foieni, pe strada Principală, sâmbătă, 14 mai 2016, în jurul orei 22:48, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

accident

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că victima, KAROLY D., de 28 ani, aflată în stare avansată de ebrietate se deplasa pe partea carosabilă, dar fără a avea elemente reflectorizante sau sursa de lumină pentru a-și semnaliza prezența.
Evenimentul rutier s-a produs în momentul în care autoturismul marca Chevrolet, condus de STEFAN I., de 66 ani, era angajat în depășirea regulamentară a pietonului, iar acesta a căzut peste autoturism.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoara a pietonului beat, care a fost transportat la Spitalul Satu Mare unde va fi supus unor investigații medicale Conducătorul autoturismului a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Totodată, atât șoferului cât și victimei le-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.