Sâmbătă, 14 mai 2016, sportivii Asociaţiei CS Sakura din Carei, conduşi de antrenorii Gheorghe Dărăban şi Engber Ingrid, au luat parte la competiţia Cupa României, care s-a desfăşurat în Bucureşti, la Centrul Sportiv Apollo. Competiţia a fost organizată de Federaţia Română de Arte Martiale, departamentul SKDUN, sub supravegherea lui shihan Aurel Pătru, maestru karate 7 dan, preţedintele organizaţiei mondiale SKDUN.

sakura
Sportivii de la CS Sakura Carei au luptat alături de cei peste 800 de sportivi de la 34 de cluburi din toată ţara, împărţiţi pe categirii de vârstă şi grad.
Rezultatele obţinute de sportivii CS Sakura Carei sunt următoarele:
Kata: Simonka Rajmond – locul 2 caregoria 8-9 ani 8 kyu (secţia Căpleni)
Markus Csongor locul 3 categoria 8-9 ani 8 kyu (secţia Căpleni)
Potroviţă Sergiu locul 3 categoria 10-11 ani 8kyu.

Kumite: Knecht Patrik loc 2 categoria 12- 13 ani -53 kg
Markus Csongor locul 3 categoria 8-9 ani -134 cm (secţia Căpleni)
Csizmar Nandor locul 3 categoria 8-9 ani + 134 cm (secţia Căpleni)
Knecht Vivien locul 3 categoria 16-17 ani open
Mateş Şerban locul 3 categoria 16-17 ani -62 kg.
În prima parte a competiţiei, Knecht Vivien şi Mateş Şerban au făcut parte din brigada de arbitri.
Dintre sportivii CS Sakura Carei, la concurs au mai participat: Medvei Edvin, Sergiu Hurezan, Vass Christofer, Tempfli Elod (secţia Carei) şi Sepler Mark (secţia Capleni), care, deşi au făcut tot posibilul, de data aceasta nu au reuşit să urce pe podium.
“Mulţumim pentru susţinerea financiară acordată de ContiTech Fluid Automotive Romania SRL, cu ajutorul căreia am reuşit să luăm parte la această competiţie,care este şi un criteriu important de selecţie pentru Campionatul Mondial SKDUN care va fi organizat în luna octombrie în Burgas, Bulgaria.Totodată, mulţumim firmei de transport Blandory care ne transportă totdeauna în siguranţă la destinaţie, indiferent de distanţa de parcurs. Planurile noastre pentru viitorul apropiat sunt un concurs din Mateszalka (Ungaria) în 28 mai, iar la sfârşitul lui iunie un stagiu de pregătire la malul Mării Negre, stagiu care va fi condus de shihan Aurel Pătru. La atrenamentele noastre din Carei şi Căpleni îi aşteptăm pe toţi care doresc să practice karate, care, după sloganul nostru, nu este numai un sport, este un stil de viaţă!”, se arată în comunicatul de presă semnat de preşedintele CS Sakura Carei, Engber Ingrid, transmis redacţiei Opinie de Carei.