Prin votul telespectatorilor, careianul Manuel Chivari s-a calificat în finala concursului Românii au talent. Andra le-a mulţumit telespectatorilor că l-au susţinut pe talentatul nostru careian. Opinie de Carei îl felicită pe Manuel Chivari pentru reuşita sa.

chivari-manuel-777x437

Manuel Chivari a impresionat vineri noapte la ”Românii au Talent”. Tânărul careian a interpretat o piesă a lui Bruno Mars, cu care a reușit să îi impresioneze pe membrii juriului – Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu.

„Este convins că talentul l-a moştenit din familie: bunicul lui cânta la acordeon, tatăl a fost trompetist în fanfară, iar mama a cântat în corul bisericii. Familia l-a încurajat să îşi dezvolte latura artistică, uneori mama cântă cu el când lui Manuel nu îi iese vreo piesă. Deşi cânta prin casă de mic, abia pe la 14 ani a început să studieze muzica. Au urmat diverse spectacole la care a participat, la nivel local. Manuel este din Carei, unde locuieşte împreună cu mama sa, care îl sprijină în ceea ce îşi doreşte să facă”, se arată despre careianul Manuel Chivari pe site-ul emisiunii Românii au talent.

Careianul Manuel Chivari, în vârstă de 18 ani, elev al Liceului Teoretic, a primit Butonul de aur la emsiunea Românii au Talent de vineri, 25 martie 2016. A primit ropote de aplauze de la publicul şi juriul concursului. Careianul nostru a cântat Sunday Morning şi a făcut-o demenţial! Acesta s-a calificat direct în semifinala concursului Românii au Talent.