La data de 1 mai 2016 s-a organizat concursul de talente intiulat „Nánás Hangja”, în localitatea Hajdunánás(Ungaria), la care s-au prezentat 22 de cântăreți talentați din orașe precum: Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Miskolc, Tiszalök, Nyírtelek, Tiszavasvári, Debrecen, respectiv din Partium. Concursul s-a desfășurat în două etape. După prima etapă juriul a promovat 10 cântăreți pentru etapa a doua.


Atât formații, cât și interpreți solo și-au demonstrat talentele interpretând muzică în limba maghiară, engleză, sau creații proprii. Din juriu a făcut parte o profesoară de muzică din Hajdunánás care, printre altele e și organizator de căutare de talente, precum și Vince Béla unul din directorii școlii rock, respectiv un moderator al unei emisiuni de radio din Debrecen. După reprezentarea producțiilor, juriul le-a oferit artiștilor o critică constructivă. Staff-ul de la X-factor a fost, de asemenea, prezent la eveniment. Concurența a fost foarte puternică între participanți, astfel, juriului i-a fost extrem de greu să decidă câștigătorii.
Careianca Altfater Andrea, eleva lui Szűcs József, a reușit să obțină locul al treilea și s-a întors acasă cu o serie de critici pozitive. Juriul a notat nu numai vocea, dar și prezența scenică și modul de interpretare. După reprezentația Andreei juriul a fost de părere că aceasta „s-a născut pentru scenă” și că atât vocea, cât și modul de interpretare au fost foarte „captivante”.