În data de 01.05.2016, in jurul orei 02.20, poliţiştii Biroului Rutier Carei l-au depistat in trafic pe numitul Zsolt C., în vârstă de 27 ani, din Carei, care conducea pe strada Viilor un autoturism marca BMW, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

Etilotest
La controlul efectuat, s-a stabilit că cel de la volan avea o concentraţie acoolică de 0,53 mg/l în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a fi cercetat pentru comiterea infracţiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o imbibaţie alcoolică peste limita legală”.
În data de 02.05.2016, in jurul orei 02.40, poliţiştii Biroului Rutier Carei, l-au depistat in trafic pe numitul Nicolae I., de 22 ani , din localitatea Dindeşti, care conducea pe strada Viilor din municipiul Carei un autoturism, cu toate că înainte de a se urca la volan consumase băuturi alcoolice.
Rezultatele testării au relevat faptul că acesta, avea o concentraţie acoolică de 0,89 mg/l în aerul expirat
Extinzând verificările, poliţiştii au constatat că cel de la volan nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
În cauză a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” şi “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.