Doi dintre liberali careieni care şi-au dat demisia sâmbăta trecută din Biroul Permanent Local au postat pe Facebook citate care le trădează dezamăgirea vizavi de actuala conducere a PNL Carei. Este vorba de consilierul local Dan Bontea şi de colegul său Barnabas Birta. Cei doi au demisionat sâmbăta trecută, considerând că au fost marginalizaţi la stabilirea ordinii pe lista candidaţilor la Consiliul Local Carei.

În data de 16 aprilie 2016, la câteva ore după şedinţa în cadrul căreia şi-a dat demisia din Biroul Permanent Local al PNL, consilierul local Dan Bontea a postat un mesaj extrem de sugestiv pe pagina de Facebook a preşedintelui PNL Carei, Ilie Ciută: “La revederea aia de nici când!”. Mesajul apare şi în prezent pe pagina lui Ilie Ciută.

ciuta1
De asemenea, Dan Bontea a distribuit în data de 18 aprilie 2016 următorul citat al lui Friedrich Nietzsche despre înțelepciune şi uitare: “Uitarea şi mersul mai departe sunt cea mai mare înţelepciune”, care a primit imediat un like de la fostul coleg Barnabas Birta. În 19 aprilie 2016, Bontea a distribuit un alt citat la fel de sugestiv, aparţinând lui Octavian Paler: “Politica nu are principii. Are numai interese”.

bontea
“O dezamăgire îţi deschide ochii mai bine decât o mie de sfaturi” este citatul distribuit de Birta Barnabas în dimineaţa zilei de 18 aprilie. La rubrica de comentarii, Dan Bontea a scris simplu şi sugestiv: “Adevărat”.

birta
În plus, începând de sâmbăta trecută, Dan Bontea şi Birta Barnabas nu au mai distribuit nicio postare legată de Ilie Ciută pe conturile lor de Facebook.