Careianul Florin Ioan Pop, fost jurnalist al postului de televiziune Focus TV, a trecut la cele veşnice în urmă cu o săptămână, în Danemarca, doborât de o boală necruţătoare. Cine doreşte să-i aducă un ultim omagiu o poate face sâmbătă, 16 aprilie 2016, de la ora 14.00, în cimitirul ortodox de pe strada Cimitirului din municipiul Carei. Priveghiul va avea loc vineri, la ora 18.00, în aceeaşi locaţie. Dumnezeu să te primeasca în braţele lui, Florine! Să-ţi fie ţărâna uşoară!

florin

Florin Ioan Pop s-a născut în data de 21 decembrie 1978, în municipiul Carei. A urmat cursurile Şcolii Generale Vasile Lucaciu, iar în 1997 a absolvit secţia de chimie- biologie a Liceului Iuliu Maniu. A urmat apoi cursurile Şcolii postliceale de asistenţă socială din Satu Mare, pe care le-a absolvit în 2001. În calitate de student al Facultăţii de Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Oradea, în urma unui schimb de experienţă, a absolvit în 2004 Colegiul Agricol din Boris, Danemarca.
După ce a revenit în ţară, din 2004 până în 2006 a lucrat ca reporter la postul judeţean de televiziune Focus TV. În 2007 a renunţat la meseria de jurnalist şi s-a stabilit în Danemarca. Florin Pop s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Melinda, împreună cu care are o fetiţă în vârstă de trei ani. În mod tragic, o boală necruţătoare l-a doborât în floarea vieţii.
Pe această cale, prietenii şi foştii colegi îi adresează un ultim omagiu lui Florin Ioan Pop, pe care îl vor păstra veşnic viu în sufletele lor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Priveghiul va avea loc vineri seara, de la ora 18.00, la capela ortodoxă din cimitirul situat pe strada Cimitirului din municipiul Carei. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, începând cu ora 14.00, în aceeaşi locaţie.