Soţia careianului George Ciprian Cimpoeru, Alexandra, are neovie de o sumă importantă de bani pentru o serie de investigaţii medicale complexe. Un vas trombozat în apropierea nervului sciatic o poate paraliza în orice moment. Alexandra Cimpoeru a suferit în urmă cu doi ani o intervenţie chirurgicală complicată la Spitalul Judeţean Satu Mare, realizată de reputatul chirug Galajda Zoltan. Reproducem în continuare mesajul emoţionant transmis redacţiei Opinie de Carei de Liliana Mirela Sulincean, mama Alexandrei.

cimpoeru

Sunt o mamă disperată din Lipova (judeţul Arad), a cărei fetiţă, Alexandra, în urmă cu patru ani, a fost lovită cu clanţa de la uşa clasei de o colegă egoistă, geloasă pentru că învăţa mai bine decât ea. În iarna aceluiaşi an, în drum spre casă, a alunceat pe gheaţă, căzând tot pe fesa respectivă. Atunci am început investigaţiile de rigoare.
Am fost îndrumaţi spre spitalul de la Pădurea Verde, judeţul Timiş. Aici am primit teribila veste. Dacă vrem să trăiască, Alexandra trebuie să mergem să facă trei embolizări care costau 2.500 de lei. Am luat bani din bancă pentru a putea plăti investigaţiile medicale. În pofida tratamentului, fetiţa noastră se simţea în continuare rău. A fost nevoită să abandoneze şcoala şi să îşi continuea studiile la seral.
Am tot căutat soluţii şi astfel am dat de prof. dr. Galajda Zoltan. Acesta ne-a chemat în Debrecen pentru o investigaţie angio invazivă, care a costat 700 de euro. Văzând rezultatele, dr. Galajda ne-a contactat imediat, spunându-ne că trebuie să opereze fetiţa de urgenţă, existând riscul să se paralizeze.
Disperaţi de această perspectivă, am făcut rost de bani şi am dus-o pe fetiţă la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde a fost supusă unei operaţii de şase ore, cu risc de supravieţuire de 10%. Dumnezeu a fost alături de noi, astfel încât a supravieţuit dificilei intervenţii chirurgicale.
În perioada internării de la Spitalul Judeţean Satu Mare, a întâlnit un băiat bun şi înţelegător din Carei, George Ciprian Cimpoeru, cu care s-a căsătorit. Au trecut doi ani de la intervenţia chirugicală. Acum fetei mele i-a apărut un vas trombozat, care complică situaţia, fiind situat pe nervul sciatic. Între timp, soţul meu ne-a părăsit, lăsându-ne să ne descurcăm singure.
Pentru a putea localiza vasul trombozat, trebuie să facă investigaţii Angi RMN şi Angio Invaziv pentru o nouă operaţie. Din păcate, nu ne putem permite aceste investigaţii costisitoare. Prin intermediul publicaţiei dumneavoastră, am ruga persoanele care au posibilitatea materială să ne sprijine pentru a salva viaţa fiicei mele, Alexandra.
Donaţiile pot fi făcute în contul RO29BTRL00201201M97371XX, deschis la Banca Transilvania.
Liliana Mirela Sulincean, mama Alexandrei