Doi tineri din Carei, reţinuţi pentru furtul a două cărucioare metalice

Doi tineri din Carei, bănuiţi de comiterea unor furturi pe raza municipiului, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În urma extinderii cercetărilor în cauzele aflate în lucru ce privesc furturile de materiale din casele aflate în construcţie, în urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii careieni în colaborare cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, au reuşit identificarea în cursul zilei de ieri, 7 aprilie 2016, a doi tineri din municipiul Carei bănuiţi în cauză.

arestat1
Astfel, în sarcina lui Cristian F., de 18 ani, şi Tamas F., de 22 de ani, s-a reţinut faptul că în noaptea de 06/07.04.2016, prin efracţie şi escaladare, au pătruns în curtea şi garajul unei locuinţe de pe strada Tudor Vladimirescu, de unde au sustras două cărucioare metalice de mână, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.
Cercetările continuă cu autorii în stare de reţinere, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.


Lasă un răspuns