Poliţiştii au prins un minor, în vârstă de 13 ani, la scurt timp după ce acesta a sustras bani din buzunarul unui localnic. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

furt bani

 

 

 

În data de 04.04.2016, ora 16,15, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat telefonic prin apel la S.N.U.A.U. 112, de către Dumitru P. de 83 de ani din localitatea Hodișa, despre faptul că în timp ce se afla în curtea locuinței, un băiat i-a sustras din buzunarul cămășii 50 lei, după care a fugit înspre barajul de lângă localitate.
Preluând apelul, poliţiştii Secţiei Rurale Beltiug s-au deplasat în direcţia indicată de reclamant, astfel că, în zona barajului de acumulare al localității Hodișa, a fost identificat un tânar, care avea asupra lui suma reclamată ca furată.
În urma verificărilor efctuate, s-a stabilit că minorul V. R., de 13 ani, din comuna Homoroade, sub pretextul solicitării unui pahar cu apă, a profitat de neatenţia bătrânului, sustrăgându-i banii din buzunarul cămăşii.
În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.