Vineri, sâmbătă și duminică, 01-03 aprilie, în complexul sportiv din Nurnberg-Germania, s-a desfășurat Campionatul European de Karate Shotokan „6th SKDUN European Shotokan Karate Championship and 6th SKDUN Kohai European Cup” sub tutela organizației mondiale de karate, Shotokan Karate-Do of United Nations. Au participat peste 900 de sportivi din 24 de țări.

bartincki.jpg
Echipa careiană CS Karate Do B.F.K.S. a făcut parte integrantă din lotul naţional al României, condus de Shihan Aurel Pătru, Maestru Emerit al Sportului, a obținut rezultate remarcabile, ducând țara noastră pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, clasându-se pe primul loc dintre țări.
La acest succes a contribuind și sportivul careian: Bartincki Attila, locul unu și medalie de aur la proba de Kumite Tineret 18-21 ani, -60 kg, locul doi și medalie de argint proba de Kata Individual Tineret Masculin,
Conducerea clubului sportiv CS Karate Do B.F.K.S. din Carei, președinte și instructor dr. Fazekas Gheorghe Zoltan, vicepreședinte Bartincki Lajos, doresc să mulțumească sprijinul acordat sponsorilor inimoși, printre care SC Alconor SRL, Ardealul SA, Fluid Grup Hagen și nu în ultimul rând Primăria Municipiului Carei.
Antrenamentele gratuite ale clubului sportiv se țin în Carei, în zilele de marți și joi, la Centrul Social, fosta cazarmă, de la ora 17.00.