Tânărul Angyal Gellért, cu poza intitulată “Muncă tradiţională”, a câştigat concursul de poze haioase organizat de Fotoclubul Vasile Vénig László şi Direcţia de Cultură Carei. Concursul a fost organizat cu ocazia zilei de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor. În urma votului cititorilor Opiniei de Carei, cea mai populară a fost desemnată poza LOL (Loughing Out Loud), trimisă de Gergely Tamara.

foto
Muncă tradiţională

În concurs au fost înscrise nouă imagini haioase. Membrii juriului nu au premiat calitatea pozei, ci ansamblul format din expresivitatea pozei și titlul, respectiv explicația care a însoţit-o. Angyal Gellért va fi premiat de către Direcția de Cultură Carei. Premiul va consta în cărți.
De asemenea, careienii au putut vota online pe site-ul Opinie de Carei cea mai haioasă poză. În urma votului, cea mai populară a fost desemnată poza LOL (Loughing Out Loud), trimisă de Gergely Tamara. Fotografia a fost realizată la ştrandul termal din Carei în vara anului 2014. Şi Gergely Tamara a obţinut un premiu constând în cărţi.

foto9
LOL (Loughing Out Loud)