Primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, a declarat pentru portalul Opinie de Carei că, împreună cu directorul Direcţiei de Cultură şi Sport, Bogdan Georgescu, va identifica o metodă de a-l sprijini pe talentatul tânăr Manuel Chivari, care a impresionat publicul şi juriul cu prestaţia sa la emisiunea-concurs Românii au Talent de vinerea trecută, calificându-se direct în semifinale.

chivari

„În primul rând, aş vrea să îl felicit pe acest tânăr extrem de talentat pentru prestaţia sa impresionantă la concursul Românii au Talent. Calificarea sa directă în semifinale face cinste municipiului Carei”, a declarat primarul Eugen Kovacs.
Primarul Careiului a adăugat că se va consulta cu directorul Direcţiei de Cultură, Bogdan Georgescu, pentru a găsi o soluţie pentru sprijinirea lui Manuel Chivari, dar fără ca acest sprijin să încalce regulamentul emisiunii- concurs. De exemplu, Consiliul Local ar putea finanţa deplasarea la Bucureşti a unui grup de susţinători, în cazul în care se vor înregistra solicitări în acest sens. De asemenea, la finalul concursului, primarul Eugen Kovacs va propune Consiliului Local acordarea unui premiu elevului careian Manuel Chivari.
Primarul Eugen Kovacs a urat succes şi membrilor Ansamblului Ceatăra, care s-au înscris şi ei la Românii au Talent şi care vor evolua în următoarea ediţie a emisiunii.