Polițiștii de investigații criminale din municipiul Carei, au reușit identificarea autorului de furturi din căsuțele de vacanță de pe strada Tireamului, zona Viilor Noi, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

minor-furt

În dimineața zilei de 22.03.2016, Poliția municipiului Carei a fost sesizată telefonic de către doi proprietari de case de vacanță, situate pe strada Tireamului, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept în imobile, de unde au sustras diverse bunuri.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat principalul bănuit în comiterea furturilor, ca fiind Gabor B. de 29 de ani din Carei.
În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, pe timpul noptii, urmărind casele de vacanță nelocuite, a pătruns prin efracție în două dintre ele, de unde a sustras unelte electrice și bunuri alimentare, în valoare totală de aproximativ 900 lei.
Cercetările continuă cu autorul faptelor în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.