În cursul zilei de ieri, 21 martie 2016, polițiștii de investigații criminale din Carei au identificat doi tineri ca fiind bănuiți în comiterea unui furt din auto, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare. Un alt hoţ din autoturisme a fost identificat de poliţiştii din municipiul Satu Mare.

arestat
Astfel, Cristian F., în vârstă de 18 ani, și G.L., în vârstă de 17 ani, ambii din Carei, după spargerea geamului stânga spate de la un autoturism parcat pe strada Bălților, au sustras din acesta, în noaptea de 20/21.03.2016, actele personale ale proprietarului, cauzând un prejudiciu de 300 lei.
Și polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat principalul bănuit într-un furt din autoturism comis în data de 18.03.2016, ca fiind Csaba B. de 45 de ani din Satu Mare. Acesta, după dislocarea butucului de la una din ușile autoturismului parcat pe strada Ilisești, a sustras din mașină o geantă în care se aflau acte, bani și alte bunuri, în valoare de aproximativ 500 lei.
În ambele cazuri s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei implicați, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.