Patru accidente rutiere au avut loc vineri în judeţul Satu Mare. La data de 18.03.2016, la ora 12,45, pe strada Mihai Viteazu din Ardud , C. Andrei de 23 ani, din localitate, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un autoturism marca VW, condus de D. Kinga, de 24 ani, care efectua o manevra de schimbare a direcției de mers la stânga. În urma impactului a rezultat rânirea ușoară a conducătoarei auto si a unei tinere de 24 ani din Ardud, pasageră în autoturismul VW.

girofar

La data de 18.03.2016 , în jurul orelor 19,48 , pe strada Principală din Certeze, D. Claudia de 29 ani, din Tisa , județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel, a accidentat grav un bărbat în vârstă de 55 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
La data de 18 martie a.c., în jurul orelor 19, 28, în localitatea Petea a vut loc un accident grav de circulație. Astfel, T. Marek, de 62 ani, din Polonia, conducând ansamblul de vehicule format din autotractor si semiremorcă, a accidentat grav pe B. Zoltan de 55 ani din Petea, care, s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis si fără să se asigure.
De asemenea, vineri, 18.03.2016, orele 19, 16, pe strada Principală din Băbăşeşti, K. Andrei , de 59 ani, din Apa, conducând autoturismul marca VW, cu pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, l-a accidentat grav pe N. Gheorghe de 67 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, circula pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător, cu elemente fluorescent reflectorizante.
Toți conducătorii auto implicați în aceste evenimentele rutiere au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.