Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Carei, Ionuţ Oneţ, este invitatul emisiunii “Prânzul de duminică”, realizată de jurnalista Doina Pereş şi difuzată duminică, 20 martie 2016, de Radio Transilvania Carei, se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a postului de radio.

ionut-onet

“În general, tinerii se plâng că: nu au un cadru propice dezvoltării lor personale şi profesionale, nu este un mediu stimulativ educaţional, civic sau profesional, nu au alternative la petrecerea timpului liber. În general, consideră că nu sunt luaţi în serios de societate şi nu sunt consideraţi un partener de dialog de către autorităţi şi instituţii publice. Sintetic, ei se exprimă astfel: „Pentru noi, aici nu se întâmplă nimic”.
Vom afla dacă se întâmplă sau nu ceva şi pe placul tinerilor din oraşul nostru duminică la emisiunea Prânzul de Duminică, la ora 14.00, discutăm cu tânărul ec. Ionuţ Oneţ, director ANIF, consilier local şi preşedintele PSD- Filiala Carei. Vă invităm să ne fiţi ascultători, dar şi parteneri de dialog pe 95,2FM şi online, rtcarei.uk”, se arată în anunţul postat de Radio Transilvania Carei.