UDMR Carei a demarat procedurile de desemnare a candidaţilor la alegerile locale. Membrii formaţiunii politice interesaţi, inclusiv pentru a candida la funcţia de primar al Careiului, îşi pot depune dosarele până în data de 31 martie 2016. Primarul Eugen Kovacs spune că, în cazul în care UDMR Carei nu găseşte un candidat mai bun, va candida pentru un nou mandat.

kovacs eugen

„Dacă UDMR nu găseşte un altul mai bun, voi candida eu pentru un nou mandat de primar, lucru pe care îl fac cu plăcere”, a declarat pentru Opinie de Carei primarul Eugen Kovacs, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale UDMR Carei.
„Pentru viitorul mandat, aş dori două lucruri mai multă linişte şi mai multă înţelegere în Consiliul Local, în sensul ca să tragem cu toţii la acceaşi căruţă, adică în aceeaşi direcţie”, a declarat primarul Kovacs.
Actualul primar al Careiului ne-a dezvăluit şi sloganul său din viitoarea campanie electorală, în ton cu cele două lucruri pe care şi le doreşte pentru mandatul 2016-2020: „Înţelegere şi dezvoltare”.