În perioada 10-13 martie 2016, Clubul Copiilor-TAPO Carei a avut o activitate intensă în cadrul secției de tenis de masă. Antrenorul Podoba Mircea a participat la International Mini cadet Open Slovacia (Malacky), unde sportivul Szilagyi Paul a urcat pe cea mai înaltă treaptă a competiției la proba pe echipe împreună cu sportivul Bujor Dragoș (București). În aceeași formulă, la proba de dublu au obținut locul 3, iar la individual Paul a pierdut finala în fața sportivului ANAND AADIL (India) cu scorul de 3-2.

Sportiva Dari Helga a participat la Openul de cadeți și juniori din Lignano (ITALIA),fiind componentă a lotului Ungariei, unde a trecut de grupe, iar pe tabloul principal a întrecut-o pe Roncallo Valentina (ITA) cu scorul de 3-2, fiind învinsă în primele 32 de către Randriansoa Vony Agne (FRA).
Echipa de juniori 4 a Clubului Elevilor TAPO Carei, însoțită de instructorul Bottyan Geza, a participat la Cupa DEJ, unde au fost încriși sportivi din toată Transilvania. Rezultate obținute: Reitler Eliza -locul 1, Rad Ayana locul 2, Comiati Alexandra -locul 3. La jun 3, sportiva Chiuhan Alexandra a obținut mențiune.