În cursul zilei de ieri, 15 martie 2016, a fost identificat și reținut un bărbat de 41 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință din Ardud. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40%, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

minor-furt

În data de 14.03.2016 la ora 17 :30, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel la SNUAU 112, de către o femeie din Ardud, despre faptul că persoane necunoscute, au intrat în locuința fratelui său, care este plecat la muncă în străinătate, de unde au sustras diverse bunuri.
În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Ardud, în cursul zilei de ieri a fost identificat principalul bănuit de comiterea furtului, în persoana lui Panait G., în vârstă de 41 ani, dintr-o localitate din județul Galați, aflat la muncă la o stână de oi din zonă.
Cercetările au stabilit că acesta a intrat într-una din nopțile anterioare prin efracție în locuința respectivă, de unde, profitând că nu este nimeni acasă, a sustras produse alimentare și nealimentare în valoare de aproximativ 4.000 lei.
Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de luare a unor măsuri preventive.