În acest weekend, 5-6 martie 2016, a avut loc la București Campionatul Național SKDUN de karate shotokan, unde orașul nostru a fost reprezentat de cinci sportivi ai CS Sakura, legitimați si la Clubul Sportiv Municipal Victoria Carei. La aceaste competitie au luat parte peste 800 de sportivi de la 45 de cluburi din toata tara, împărțiti pe categorii de vârstă si greutate, care au luptat pentru titlul de Campion Național al României.

sakura
Sportivii careieni Knecht Vivien, Mates Serban, Ruje Antonio, Medvei Edvin, Knecht Patrik, însoțiți de antrenorii Dărăban Gheorghe şi Engber Ingrid au obținut următoarele rezultate:
– Knecht Patrik – locul 1, Campion Național la kumite(lupta reală) la categoria 10-11 ani, +50kg;
– Medvei Edvin – locul 3, kumite minicadeţi (12-13 ani) + 58kg;
– Mateş Şerban – locul 3, kumite juniori (16-17 ani) – 70kg;
– Knecht Vivien – locul 3, kumite junioare + 60kg.
Totodată, sâmbătă, înainte de masă, au avut loc calificările pentru Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 1-3 aprilie, în orașul Nürnberg, Germania.
Toţi cei cinci sportivi, în urma calificărilor şi luând în considerare rezultatele obţinute până acum, au obținut dreptul de a fi membri în lotul național al României, condus de Shihan Aurel Pătru, care va reprezenta ţara noastră la Campionatul European.