Consilierii locali careieni s-au întrunit azi, 29 februarie 2016, într-o nouă şedinţă extraordinară. Şedinţa s-a încheiat în câteva minute, consilierii locali votând cu operativitate cele două proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi.

sedinta
Consilierii au aprobat rectificarea bugetului local. Acesta a fost suplimentat la capitolul venituri cu suma de 1,006 milioane lei, reprezentând sume defalcate din TVA pentru echilibrare, sumă alocată de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare. La capitolul cheltuieli, suma a fost direcţionată integral pentru plata ultimei rate la împrumutul acordat de Fisc pentru plata arieratelor. City- managerul Beko Tamas a declarat că această alocare constituie un adevărat cadou de Crăciun pentru bugetul local careian.
Tot în şedinţa de zi, consilierii locali au aprobat în unanimitate numirea lui Ionuţ Oneţ în Comitetul director al Clubului Sportiv Municipal Victoria Carei. Locul a devenit vacant ca urmare a demisiei consilierului Bujor Păuşan. Comitetul director al CSM Victoria Carei este format în prezent din consilierii Robert Leitner, Marius Rusu şi Ionuţ Oneţ.