În dimineaţa zilei de ieri, 16 februarie 2016, în jurul orelor 06.00, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină la producerea unui accident rutier. În fapt, Istvan P. de 20 de ani din Satu Mare, deplasându-se cu un autoturism pe traseul Satu Mare – Micula, a efectuat o manevră bruscă de schimbare a direcţiei de mers şi a pierdut controlul asupra volanului.

stalp
Astfel, autoturismul a ajuns pe contrasens unde a a intrat în coliziune cu un stâlp electric, impactul soldându-se cu avarierea autoturismului şi cu rănirea uşoară a conducătorului auto.
Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.20, poliţiştii rutieri au intervenit la un alt accident petrecut in Dorolţ. De această dată, o tânără de 29 de ani din Dorolţ, conducând un autoturism în localitate, pe fondul neasigurării la efectuarea unei manevre de întoarcere prin viraj la stânga, a intrat în coliziune cu o autoutilitară înmatriculată în Maramureş, care se angajase deja în depăşire. În urma evenimentului conducătoarea auto a suferit leziuni minore, a fost transportată la spital, însă nu a necesitat internarea.
În ambele cazuri, conducătorii auto implicaţi în evenimentele rutiere au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă.