Poliţiştii au depistat şi reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 36 de ani, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt. În ziua de 08.02.2016, poliţiştii Secţiei Rurale Petreşti, aflaţi în controlul şi supravegherea traficului rutier, au oprit pe raza comunei Petreşti un autoturism în care, pe lângă conducătorul auto, se mai afla un pasager.

girofar
În urma controlului efectuat asupra pasagerului B.F., de 36 de ani, din Sanislău, au fost găsite mai multe bunuri a căror deţinere şi provenienţă nu o putea justifica. Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că bunurile în valoare de aproximativ 3.500 lei provin dintr-o infracţiune de furt pe care presupusul autor ar fi comis-o în noaptea de 01/02 februarie anul curent, pătrunzând prin efracţie într-un imobil nelocuit din Sanislău. Mare parte din bunuri (80%) au fost recuperate şi restituite pagubitului.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat cu autorul în stare de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.