Sătul să tot fie atacat şi acuzat zilnic de tot felul de inepţii de către presa aservită PNL Carei, primarul Eugen Kovacs ia poziţie vizavi de aceste mizerii. Primarul Careiului dezminte toate acuzaţiile, adăugând că nu va intra în polemici sterile cu o parte a opoziţiei, mai precis cu o anumită familie, referindu-se la familia Ciută.

kovacs3

„Din păcate, de o bună perioadă de timp, într-o parte a presei foarte locale apar tot mai des diverse atacuri murdare, când la adresa administraţiei locale, când la adresa mea personală. Nu poţi şi nici nu este voie să răspunzi la aceste atacuri zilnice. Sunt treburi mult mai importante de făcut în slujba comunităţii”, spune primarul Eugen Kovacs referitor la atacurile îndreptate împotriva sa venite din partea presei locale aservită intereselor liberale din Carei.
„Careienii să nu se aştepte din partea mea să intru în polemică cu un grup din opoziţie, mai precis cu o anumită familie. Pur şi simplu, nu am voie să intru în asemenea mizerii, nu este în interesul municipiului pe care îl conduc în calitate de primar ales. Din păcate, faptul că nu dezminţim zi de zi calomniile, îi fac pe unii să creadă că acestea sunt adevărate. Este treaba lor dacă nu cred ceea ce văd cu proprii lor ochi.
De curând, a apărut acuzaţia stupidă că Primăria Carei ar fi acordat un ajutor pentru încălzire de peste 150.000 de lei unei singure persoane. Pur şi simplu, nu este adevărat. Aceste ajutoare sunt acordate de stat, nu de Primărie, pe baza unor criterii care funcţionează de foarte mult timp. Respectivul blog a publicat de mai multe ori această informaţie. Pentru a creea senzaţie, a afirmat că de respectiva sumă ar fi beneficiat o singură persoană, nu circa 500 de persoane, cum s-a întâmplat în realitate.
Nu am voie să mă ocup zilnic cu astfel de treburi. Nu merită să dezminţi fiecare acuzaţie venită din partea lor. Ei chiar asta îşi doresc, să mă implice într-o polemică sterilă, plină de ură. Când este foarte necesar, Primăria Carei încearcă să se apere”, a declarat primarul Careiului, Eugen Kovacs.