La data de 21 ianuarie 2016, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Orientului din municipiul Satu Mare, a avut loc un incident, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

girofar

Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, în jurul orelor 14.30, Marcel P. conducea o autoutilitară, iar în timp ce efectua o manevră de mers înapoi în curtea unei societăţi comerciale, un tânăr care se afla pe platforma autoutilitarei s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni. Atât conducătorul auto cât şi tânărul sunt angajaţi ai unei societăţi comerciale.
Victima, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.
În acest caz se fac cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.