Ultimele două sondaje lansate de Opinie de Carei au fost sabotate de liberali, astfel încât au ajuns să nu mai reflecte realitatea. Liberalii în cauză sunt în stare să voteze la zece mâini în încercarea de a-i manevra pe careieni. Opinie de Carei le solicită în mod public să înceteze cu aceste diversiuni, care nu folosesc la absolut nimic. Opinie de Carei vrea să afle părerea locuitorilor acestui municipiu, nu a găştii liberale grupate în jurul lui Ciută şi Bucureştean.

opinie

Liberalilor careieni nu la mai ajunge blogul de partid pentru a-i dezinforma pe locuitorii municipiului Carei. În ultima perioadă, Opinie de Carei a fost supus unui adevărat asediu din partea lor când a venit vorba de sondaje. Intenţia Opiniei de Carei era să afle părerea careienilor simpli vizavi de problemele comunităţii, nu a câtorva liberali care încă se mai amăgesc cu victoria în alegerile locale din acest an.
Cel mai clar exemplu a fost sondajul demarat în vederea desemnării Careianului anului 2015 în administraţie. Opinie de Carei vroia să afle părerea careienilor de rând, nu a lui Ciută, a lui Bucureştean sau a cine mai şti cărui liberal.
Regulamentul prevedea că de la un IP se putea vota o singură dată într-o zi. Pentru a fenta regulamentul şi a falsifica rezultatele reale, Bucureştean a fost în stare să voteze zilnic de pe fiecare calculator din sediul ANIF Carei. Plus de pe calculatorul de acasă şi de pe telefon. Nu este exclus ca, în goana după voturi, să fi cerut inclusiv telefoanele colegilor pentru a-l vota pe Ilie Ciută. Alţi apropiaţi ai liberalilor au fost în stare să meargă în laboratoarele de informatică ale unor unităţi de învăţământ pentru a vota de pe fiecare calculator. În cadrul şedinţelor interne, puţinii liberali rămaşi în partid au primit dispoziţii clare să-l voteze pe co-preşedintele Ciută, informaţie care a transpirat în pofida omertei instaurate în filiala careiană a partidului prezidenţial.
Din cauza acestor diversiuni, votul nu este reprezentativ. Deşi am ştiut despre aceste tărăşenii, am dus până la capăt sondajul în vederea desemnării Careienilor anului 2015. Ilie Ciută a primit 31,69% din cele 852 de voturi exprimate. Mă îndoiesc că în realitate au votat cu el mai mult de 50 de persoane. O fi el popular, dar nici în halul acesta.
Acum, liberalii încearcă să manevreze sondajul privind oportunitatea accesării unui credit bancar în vederea finanţării marii asfaltări. La primele voturi, mai mult de două treimi dintre votanţi erau pentru credit. Însă brusc, după ce sondajul a intrat în atenţia lor şi a presei de partid, au început să apară doar voturi negative. Îmi vine greu să cred că cei care sunt de acord cu creditul votează doar într-o zi, iar în următoarele zile votează doar cei care sunt împotrivă.
Astfel de diversiuni nu aduc niciun folos nici careienilor şi nici liberalilor. Ele pur şi simplu distorsionează realitatea. Opinie de Carei le solicită în mod public liberalilor să termine cu astfel de mizerii. Dacă vor să dezinformeze şi să manevreze careieni, să se folosească de blogul lor de partid. Un blog care s-a remarcat doar prin atacuri, limbaj violent, dezinformare şi comentarii jignitoare. Nici nu e de mirare că locuitorii municipiului Carei refuză să îl mai citească, liberalii fiind nevoiţi să facă rost de clicuri din Moldova, Oltenia şi Bucureşti pentru a-i creşte artificial traficul. Şi aici nu fac altceva decât să se mintă pe ei înşişi. Impactul celor scrise pe acest blog este nesemnificativ. Înafară de membrii de partid, foarte puţini careieni îi mai urmăresc. Chiar şi unii liberali au început să nu mai respecte directiva privind lectura obligatorie a blogului liberal.
Stimaţi liberali careieni, lăsaţi Opinie de Carei să fie a careienilor! Dacă vreţi să manevraţi careienii, atunci limitaţi-vă la Buletin de Carei. Distribuiţi articolele acestui blog şi postaţi-vă acolo comentariile jignitoare, căci oricum nu le citeşte aproape nimeni. Spor la dezinformare!

Szasz Lorand