Revenirea lui Bogdan Georgescu la conducerea culturii careiene este susţinută din plin de locuitorii municipiului. O demonstrează umărul mare de cititori ai articolului privind revenirea sa, precum şi numeroasele mesaje de încurajare primite din partea careienilor.

georgescu bogdan

Articolul postat ieri de Opinie de Carei, intitulat “Bogdan Georgescu revine la cârma culturii careiene” a avut un impact deosebit, lucru care demonstrează susţinerea fără margini de care se bucură Bogdan Georgescu în rândul concetăţenilor săi. Peste 1.500 de careieni au citit articolul respecitv. Pe Facebook, acesta a primit peste 130 de likeuri. Comentariile precum “Mă bucur mult pentru revenirea dumneavoastră. Vă doresc multă, multă sănătate ca să puteţi realiza tot ceea ce vă propuneţi!”, “Mă bucur ca aţi revenit. Multă, multă răbdare. SUCCES!!!!!”, ” Baftă!!! Acolo îți e locul”, “MULT SUCCES!”, ” FELICITĂRI ŞI SPOR LA TREABĂ!”, “Foarte bine! Felicitări! Omul potrivit la locul potrivit!”, “Bravo Bogdane. FELICITĂRI! Să fii sănătos și puternic” demonstrează, la rândul lor, aprecierea de care se bucură Bogdan Georgescu din partea locuitorilor municipiului Carei.
Bogdan Georgescu a decis să revină la cârma culturii careiene, după demisia survenită în luna septembrie a anului trecut. Acesta va conduce o nouă Direcţie de Cultură şi Turism în cadrul Primăriei Carei. În prezent, se lucrează la structura acestei direcţii pe care o va conduce Bogdan Georgescu. Acesta se va ocupa în principal cu organizarea de evenimente culturale, promovarea turismului cultural, elaborarea de strategii în domeniul cultural şi turistic, participări la târguri şi expoziţii.