Doi bătrâni bătuţi cu sălbăticie în propria lor casă

Doi pensionari din comuna Vetiş au ajuns azi noapte la Urgenţe după ce au fost agresaţi în propria lor locuinţă din localitatea Vetiş. Agresorii sunt trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani.

girofar

Ambulanta Satu Mare a fost solicitată comuna Vetiş, la ora 23.44, unde o familie de vârstnici a fost agresată de către o persoană necunoscută, care a pătruns în locuinţă forţând uşa casei.
“Echipajul cu asistent medical sosit la fata locului, preia o persoană de sex masculin de 71 ani care pezintă un Traumatism cranio-cerebral acut cu plagă de cca. ¾ cm cu multiple contuzii provocate de agresor şi pe sotia acestuia de 66 ani, cu Traumatism cranian şi pierdere de cunostinţă cu multiple plăgi facial”, precizează Ambulanţa într-un comunicat de presă.
Pacienţii au fost transportati sub supraveghere la UPU Satu Mare unde au primti tratament.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieşit faptul că Raimund B., Cristian B. şi Virgil P., au forţat uşa de acces şi au pătruns în locuinţa celor doi bătrâni pe care au început să-i bată. Cei trei au răvăşit locuinţa căutând bani şi bunuri de valoare, însă au părăsit casa fără a sustrage vreun bun.
Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au fost identificaţi de poliţiştii la scurt timp de la sesizarea faptei şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.


Lasă un răspuns