În data de 26.12.2015, în jurul orei 23,18, pe Drumul Naţional 19, în afara localităţii Ciuperceni, Ioan A., de 27 ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza la condiţiile de drum şi a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a numitului Zsolt K., de 25 ani, pasager în autoturism.

acci1.jpg
Ulterior, Csongor P., de 24 ani, care a fost pasager în autovehiculul care intrase în şanţ s-a deplasat pe jos pe carosabil, iar după circa 100 de metri s-a oprit şi s-a culcat pe carosabil. A fost accidentat grav de autovehiculul condus de Attila J., de 23 ani. Cercetările în cauză continuă.
În jurul orei 23:19, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Someş” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Ciuperceni de Livada.
În accident a fost implicat un autoturism, care s-a prăbuşit în gol într-un şanţ.

acci2.jpg
La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.
Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma ieşirii de pe carosabil a unui autoturism, au rezultat rănirea gravă a trei persoane.
Paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

acci3