Miercuri, 16 decembrie 2015, între orele 09.00-17.00, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Carei pe următoarele străzi: Cerbului, Bălților, M.Sadoveanu, Ecoului și Mărășești, informează Apaserv SA Satu Mare.

apa
S.C. APASERV SATU MARE S.A informează locuitorii municipiului Carei că din cauza unor lucrări de modernizare programate în cadrul contractului ”Lucrări de construcții și reabilitare rețele de apă și canalizare în orașul Carei și lucrări de construcții rețele de canalizare în localitatea Căpleni”, realizate în cadrul programului de investiții ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Sectorial Mediu, miercuri, 16 decembrie 2015, între orele 09.00-17.0009.00-17.00 se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Carei pe următoarele străzi: Cerbului, Bălților, M.Sadoveanu, Ecoului și Mărășești.
După reluarea furnizării, este posibil ca apa să prezinte un grad de turbiditate în aceste zone.
În aceste condiții, consumatorii sunt rugați să ia măsurile necesare pentru asigurarea rezervelor de apă, se mai arată în anunţul postat pe site-ul societăţii.