În data de 12.12.2015, în jurul orelor 18.45, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad , au fost sesizaţi telefonic prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către P. Zoltan, de 41 ani, din Dobra, despre un eveniment rutier comis în data de 11.12.2015, în jurul orelor 19.00.

girofar

Din investigaţiile poliţiştilor, s-a stabilit faptul că, K.Francisc, de 44 ani, din localitatea Dobra, conducând autoturismul pe raza localităţii Dobra, a pătruns pe contrasens şi a acroşat atelajul cu tracţiune animal, condus de P.Zoltan, rezultând avarierea celor două vehicule. Totodată, șoferul K.Francisc, i-a aplicat o lovitură cu pumnii în zona feţei căruțașului P.Zoltan.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat faptul că K.Francisc avea dreptul de a conduce anulat în momentul producerii evenimentului. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărui drept de conducere a fost anulat şi lovire sau alte violenţe .