După aproape o lună, consacrata jurnalistă Daniela Ciută a decoperit şi ea faptul că Dragoş Georgescu a fost numit director interimar al Fundaţiei de promovare a turismului. Imediat a publicat un articol în Buletin de Carei, probabil pentru a putea posta cel puţin un comentariu prin care să-l atace niţel. Multă lume se întreabă oare ce stă în spatele acestui demers?

opinie

O primă variantă care poate fi luată în calcul este cea a unui avertisment. Adică Dragoş Georgescu trebuie să ştie cine e mare şi tare în Carei. La fel cum a constatat-o pe propria lui piele şi fratele său Bogdan Georgescu, cel bombardat cu telefoane la cele mai nepotrivite ore. Adică să ştie şi Dragoş Gerogescu că are la îndemână două variante. Ori se ploconeşte, ori va fi atacat pe blogul Buletin de Carei.
A doua variantă este cea că Daniela Ciută nu a uitat faptul că Dragoş Georgescu, într-un interviu acordat portalului Anziksz, preluat şi de Opinie de Carei, a admis că a fost sunat la ore nepotrivite de o anumită persoană. Dragoş Georgescu a fost elegant şi nu i-a pomenit numele, însă tot Careiului a intuit despre cine este vorba. Aşa că Daniela Ciută a postat articolul şi imediat au apărut comentariile de rigoare, începând cu al lui “Piti”, care a scris că nu are încredere în capacităţile lui Dragoş Georgescu, dar totuşi speră să reuşească. Au mai apărut şi alte câteva comentarii, în acelaşi limbaj specific Buletinului de Carei.
Chiar suntem curioşi ce variantă va alege până la urmă noul director al Fundaţiei de promovare a turismului. Se va ploconi în faţa celor care se cred cei mai tari şi mai corecţi din oraş sau îşi va desfăşura activitatea fără să ţină seamă de indicaţiilor lor extrem de preţioase?